Tämä on Vaapukan koelähetys elikkä ihka ensimmäinen yritys laatia kirjoitus bittiavaruuteen. Tarkoituksenani on silloin tällöin esitellä uusimpia käsityöprojektejani ja ehkäpä myöskin kaivaa esille joskus erinäisiä valmiita tai keskeneräisiä juttuja komeroiden kätköistä.

Käsityöharrastukseni alkoi noin viiden vuoden ikäisenä lettipäänä kun opin virkkamaan. Aluksi virkkasin satoja metrejä ketjusilmukkaketjuja tähtäimessäni valmistaa sänkypeitto -kukin ketju oli siis tarkasti mitattu sängyn pituiseksi. Turhauduin pian hankkeeni suuruuteen ja siirryinkin opittuani tekemään myös kiinteitä silmukoita virkkaamaan villaisia nukenhousuja ja paitoja. Vuotta myöhemmin opin neulomaan ja loppu onkin legendaa...

Vaihtelevalla innostuksella olen sittemmin jatkanut neulomista, virkkaamista ja ompelua. Opiskelu ja jälkikasvu ovat välillä tehokkaasti rajoittaneet harrastuksen paisumista järjettömiin mittasuhteisiin. Nykyisin neulon ja ompelen pääasiassa lastenvaatteita Isosiskolle ja Pikkuveljelle.

54686.jpg 

 Tämän puseron olen neulonut miehelleni  vuosia sitten 7 veljestä langasta. Olisikohan ollut Suuren käsityölehden ohjeella, johon on lisätty vielä reippaasti kasvunvaraa. Pusero painaa pitkälti toista kiloa ja on niin kuuma, ettei saaja ole montaakaan kertaa sitä pitänyt.