Viimein minäkin selviydyin alennusmyynteihin. Kierrokselta löytyi lähinnä vaatteita lapsille ja pino helletoppeja itselle. Toivottavasti nyt sitten tulee vielä helteitä kun lomakin alkoi ja olen kerrankin varustautunut pukeutumaan kevyesti.

Vapiksessa oli puikkoja puoleen hintaan ja hyvin sainkin täydennettyä puikkokokoelmaani kuusilla pyöröpuikoilla ja ainakin yhtämonilla tavallisilla puikoilla- tulipa mukaan vielä parit sukkapuikotkin. Pitäisi varmaan minunkin listata jonain sadepäivänä kaikki puikkoni tai ainakin aluksi  etsiä ne jonkinlaisen koteloon. Prisma poistaa Novitan langoista poistuvia värejä pienellä alennuksella ja niitäkin tuli hankittua varastoon. Herää vain kysymys, voiko ihmisellä olla koskaan tarpeeksi vaaleanpunaista lankaa? Minä luulen ettei voi.

124961.jpg

Pinkkiä ja turkoosia seiskaveikkaa ja vadelmanpunaista woolia Isosiskon ja Pikkuveljen neuleita varten sekä läjä puikkoja.

Novita ja Modakin ilmestyivät kuun alkupuolella ja täytyypä sanoa, ettei kummastakaan löytynyt oikeastaan yhtään mallia, joka juuri nyt olisi napannut. Ilmeisesti lämpötilan tulee edes käydä nollan tuntumassa, jotta voisin innostua syksyn paksuista, tummista tai edes pörröisistä neuleista. Samoin on vaikea innostua keväisistä puuvillaneuleista lehtien kevätnumeroista, jotka tulevat kun vielä on talvinen sää.

En ole saanut entisiä töitäni päätökseen enkä myöskään ole aloittanut mitään kivaa uutta. Ilmoittauduin kyllä Mystery stole 2:n ryhmään ja aloitin neuloa sitä merseroidusta puuvillalangasta. Periaatteessa jälki oli ihan kivan näköistä, mutta mielestäni kyseistä mallia oli tappavan tylsää neuloa eikä toinenkaan vihje tuonut parannusta asiaan. Jotenkin olisin toivonut mallin olevan "enemmän pitsistä". Kun en erityisesti pidä muutenkaan suorakaiteen mallisista huveista, taidan purkaa tähänastisen väkerrykseni ja käyttää langan johonkin kolmiohuiviin.

124989.jpg

Mystery stole 2:n malli ei innosta. Neulotaan vaan symmetrisesti kiemuroita kaavion mukaan. Näyttäisi ainakin tästä langasta tulevan turhan tiivis huivi minun makuuni. Tätä työtä ei ole enää puikoilla.