Viimeksi höpisin Step-sukistani ja viimeinkin sain ladattua niistä muutamia kuvia.

559984.jpg

Perussukat Step-langasta. Puikot oli 2,5 mm ja silmukoita koko sukassa oli 60. Ihan mukavan tuntuiset sukat, mutta niiden hoitavien aineiden vaikutuksesta ei ole vielä näyttöä. 100g:n kerästä jäi niin reilu nyytti jäljelle, että aloitin siitä toisetkin sukat.

561049.jpg

Tällä kertaa varpaista ylöspäin neulotut sukat , joissa lanka riitti hieman kantapään yli. Varsiin en löytänyt sopivampaa lankaa, joten tyydyin suosiolla Hjerttegarnin beigeen sukkalankaan. Tietenkin sitäkin jäi niin paljon jäljelle , että jouduin ostamaan vielä yhden vyyhdin tummempaa sukkalankaa jotta saan kaikki jämäkerät tuhottua.

559994.jpg

Näissä sukissa kokeilin itselleni uusia tekniikoita. Varret ovat päätelty italialaiseen tyyliin. Vasemmanpuoleinen varsi oli ensi yritys ja reunaan tuli kummia lenkkejä. Oikeanpuoleisen varren päättely onnistui jo paremmin.

561051.jpg

Tiimalasikantapää onnistui useiden yritysten ja erehdysten jälkeen.

Viimeksi taisin mainita ufoutuvsta villatakista. Homma ei ole yhtään inspiroinut viimeaikoina joten edistystä ei ole tapahtunut. Joskus vaan ihmettelen miten ihmeessä olen tähänkin malliin haksahtanut...

561050.jpg

Raglanhihainen villatakintekele Isoveli langasta. Malli vanhasta Moda-lehdestä- joskin alkuperäinen malli on ollut Vogue Knitting Magazinesta. Tämä kyllä taitaa ufoutua- etukappaleen raglankavennuksissa on taatusti jotain häikkää...

Ilmottauduin mukaan myös Myssyviikoille, mutten ole ennättänyt vielä mitään myssyjuttuja suunnitella -tekemisestä puhumattakaan. Puikoilla on ikuisten UFOjen lisäksi palmikkosukat Regian Bambu sukkalangasta. Langassa on nätti kiilto, mutta minusta se on kovemman tuntuista kuin ennalta kuvittelin.