Tämän aamun olen käyttänyt lankavarastoihini tutustumiseen. Enpäs muistanutkaan kuinka paljon niitä on. Aluksi kirjasin ylös kerä kerältä lankojen tiedot ja painot. Parin tunnin jälkeen aloin punnita varastoa pusseittan ja pikkuhiljaa karu totuus alkoi selvitä... Taisin kainosti toivoa varaston olevan reilu 20 kg. Eipä oisi voinut mennä enempää pieleen! Parin kymmenen vuoden aikana olen kerännyt lankaa varastoon 77,8 kg , elikkä täytyy hommautua 7,8 kg:stä eroon. Huhhuh! Nyt kyllä heikottaa... Aion lopettaa Sulo Vilenin kanssa seurustelun juuri nyt. Ei ikinä enää halpoja ostoksia (- ei ainakaan ennen ensi kertaa...)
834446.jpg

Eikö kukaan saa tätä miestä järjestykseen? Minullekkin Sisäinen -Sulo on hommannut jemmaan liki 80 kg lankaa ja lankojen valintakriteerinähän on ollut tuttu "kun saa halvalla".

Näin epätoivoisessa tilanteessa täytyy ottaa järeämmät aseet käyttöön ja vintiltähän se löytyy... varokaa vaan sukulaiset ensi jouluna ei tule muita kuin Bondattuja lahjoja!! Fufoilun merkeissä olen purkanut muutaman villiksen alun ja niistä aion tehoiskuni aloittaa ja muuttaa pari kiloa mohairia shaaleiksi...

Laitanpa tähän vielä muutaman suttuisen kuvan kirjasta Big Girl Knitsistä, jotta kirjan kaikki mallit tulisi edes jotenkin esiteltyä.

839078.jpg

839083.jpg

839084.jpg

Nyt poistun takavasemmalle suorittamaan katumusharjoituksia vaakatilkkujen muodossa. Jokaikisellä kieroksella toistan mielessäni vähintään kerran  että "minä en tarvitse yhtään lisää lankaa". (Onneksi ette pääse näkemään kangasvarastojani ja matonkude jemmaani- hamsteri ei hevin pääse eroon luonnostaan.)