Hiphei, edellinen päivitysyritys hävisi avaruuteen, joten yritetäänpä uudestaan. Kiitos kommentoijille. Todellakin toimin varoittavana esimerkkinä kaikille langankeräilijöille. Kaikki alkoi ihan viattomasti parista ylimääräisestä 7veikkakerästä, jotka jäi yli systerin puserosta. Tämä 10 % kamppanja on kyllä toiminut hyvänä herätyksenä minulle. Täytyy tosiaan pistää puikkoihin vauhtia, ettei perikunta joudu roudaamaan satoja kiloja "mummuvainaan" lankoja kirppikselle.

Olen neulonut Pikkuveljelle pipon Tennesee-langasta (- 53 g). Tosin samaista pipoa varten piti ostaa mustaa ja punaista Tenneseetä yhteensä (+ 200 g). Isoveljelle olen neulonut sukat 7veikasta (-130 g). Isoveljen koko on 47 ja uhkaavasti näytti siltä, että lanka loppuu kesken kaiken, joten ostin paikallisesta ruokakaupasta riistohintaan yhden kerän lisää( + 150 g). Elikkä saadakseni aikaiseksi 183 g:n langankulutuksen olen joutunut ostamaan 350 g lankaa lisää - ei ollenkaan hyvä juttu. Tällä lailla se lankavarasto pikkuhiljaa alkaa kertyä. Onneksi Siskon pusero söi lisää lankaa 300 g , joten enää on 7800g-53g+200g-130g+150g-300g = 7667g kulutettavana.

892703.jpg

Pikkuveljen pipo Tennesee langasta. Kulutus 53 g , 100silmukkaa kolmosen puikoilla. Kolmosen puikoilla piposta tuli tosi napakan tuntuinen (normaalisti olisin käyttänyt hieman paksumpia puikkoja).

892701.jpg

Isoveljen perussukat kokoa 47. Lankana 7veikka , 3,5 puikot  ja 56 silmukkaa. Pieniä vaikeuksia oli arvata missä kohtaa kärkikavennukset pitäisi aloittaa- miksi ohjeessa sanotaan niiden tulevan kunhan pikkuvarvas on peitossa? Jossain kuulema on parempi taulukko sukkien terän pituudesta - mutta mistä se löytyy?

Siskon pinkkikeltaraidallinen puuvillaneule alkaa pikkuhiljaa valmistua- vielä kun saisin kaula-aukkoon jonkin systeemin kehiteltyä ja miljoona langanpäätä pääteltyä se olisi valmis. En kyllä ole täysin tyytyväinen siihen; se on tosi painava ja tosi venyvä ja istuu tytön päälle yhtähyvin kuin säkki...

Sain haasteen Päivi-Helenalta: "Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Tätä kirjoittaessani on aamu, joten ylläni on normaali varustus: valkeat sloggit ja rintsikat, siniset farkut, punavalkoraidallinen t-paita, niinikään punavalkoraidalliset sukat ja punaiset kengät. Koruna ainoastaan pikkuruiset korvikset.

Haaste lähtee eteenpäin neuleringin tuoreimmille tulokkaille elikkä

Päiville Näpertämisen iloa blogiin

Sadun Satumainen blogiin

Kirsille Oddcherry blogiin

Tiiamarian blogiin

Mysteryknitterille Salaista neulomista blogiin