Harjoittelen tässä taas bloggaamista- käytössä on tuliterä läppäri ja uusi kuvankäsittelyohjelma. Vitsit, kun en oikein meinaa päästä sinuiksi näiden kanssa. Ikävä tulee entistä HP:tä...mutta yritetään nyt jotain saada aikaan..

Neulerintamalla on oikein ollut runsauden pulaa. Aloitettuja UFOja pursuu jokapaikasta, joten ilmoittauduin mukaan FUFOiluun. Tarttis varmaan päivittää niidenkin tilannetta. Huonompi homma vain on se, etten taida ennättää mitään neulomaan ennen heinäkuun kesälomaa.

Ainoa viime aikoina valmistunut työ on Lotus blossom-puserosta inspiraationsa saanut pipo. Jotenkin sen outo pitsineulekuvio on jäänyt mieleen kaihertamaan. En ole oikein vielä päässyt perille kannattaisiko vaivautua ko pusero neulomaan vai ei, joten halusin kokeilla pienimuotoisesti sen kuvion neulomista.
1642541.jpg
Lotus blossom -kuviolla väkerretty pipa Marks &Kattens Orkide langasta. Neuloin pyörönä niin pitkälle kuin pääsin ja langan loppuessa (50g) kuroin päälaen umpeen. En vieläkään tiedä pidänkö tuosta kuviosta. Kevyt ja kuuma pipo- kaipa tätä joku suostuu pitämään.

1642542.jpg
Lähikuvaa mallineuleesta. Tätä lankaa olisi topin verran varastossa valkeana- ryhtyäkkö neulomaan Lotus blossom tankkia, vai ei- siinäpä vasta kysymys?