Liityin mukaan 10 %:n projektiin. Tarkoitus olisi vähentää lankavarastoa ja omaa painoa kymmenellä prosentilla. Vielä ei ole harmainta aavistustakaan paljonko olen neulojanurani aikana hamstrannut ja pelastanut lankoja hyvään kotiin. Pieni haalea aavistus kyllä on siitä, että niitä lienee yli 20 kiloa. Yritän piakkoin saada kaikki kätköni punnitukseen.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen lähestulkoon tuplannut painoni, joten vyötäisiltäkin pitäisi saada ylimääräistä tavaraa häviämään. Toivottavasti tämä tempaus hieman paremmin motivoisi painonhallintaan.

Monien muiden tavoin olen sortunut tilaamaan Book depositorysta neulekirjoja. En tiedä oliko tämä nyt erityisen halpaa kun ottaa huomioon punnan kurssin, mutta toisaalta ei tarvinnut maksaa postimaksuja.

Viimeisimmät hankintani ovat tässä. Huivi ja sukkakirjat eivät sen enempää esittelyä kaipaa- upeita kirjoja molemmat.

834468.jpg

Tämän verran saa kirjoja Book depositorystä hieman yli 70 eurolla.

Big Girl knits sitten antaa ohjeita pulskemmille naisille. Kirjasta löytyy muutamia ihan kivoja villapuseron ja -takin ohjeita, mutta osa on kyllä semmoisia virityksiä, ettei iske ollenkaan. Ehken vielä ole tarpeeksi paksu?

834447.jpg

Kirjassa annetaan 25 neuleohjetta ja ohjeet on jaoiteltu seuraavasti: neulopuserot, neuletakit, topit, alaosat ja lisävarusteet.

834449.jpg

En ole koskaan ajatellut neulovani 7 veikan paksuisesta langasta löhöilyhousuja, eikä tämäkään kirja taida innostaa siihen.